Over mij

Magie met een glimlach

Magie met een glimlach

Ik breng rust, raak aan, masseer los, geef energie terug, ontspan en neem de tijd en aandacht voor een ieder die zich op mijn massagetafel of -stoel waagt. Ik geef een massage afgestemd op jouw behoefte.

Klein stukje geluk

Ik draag bij aan een klein stukje geluk en help een persoon vooruit. Op eigen tempo en eigen manier. Door het hedendaagse gehaaste leven vergeet men contact te maken met het lichaam en loopt zichzelf voorbij. Door de gesprekken én (of alleen) massages kan ik mensen weer laten voelen.

Helende werking van een massage

Ik geloof in de helende werking van aanraking en massage. Massage brengt lichaam en geest in balans. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijgt meer energie en soepele spieren. Stress, overbelasting of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Heb je klachten of wil je gewoon lekker ontspannen, een massage is er voor iedereen!